Decepcionant derrota del Patí Vilanova davant el Mataró

Imatge d'arxiu. Eix

El Mataró ha derrotat per 3 gols a 5 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 20èna jornada de la Primera Divisió disputat avui al vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb poc més de mitja entrada.

Derrota sense pal·liatius del Vilanova, que s’ha mostrat sense cap idea atacant, que segueix no aprofitant les jugades a bola aturada, i que ha estat incapaç de superar a un Mataró, molt ordenat, que ha arribat sense el seu jugador franquícia –J. Bartres lesionat- i que sols portava un canvi efectiu.

El Patí ha fet comptadíssimes jugades trenades, ha enviat dues boles als pals i ha fallat un penal -és un dels pals- i una falta directa. Davant poca, molt poca cosa, molta voluntat i poc joc associatiu amb certa coherència.

En la primera part s’ha avançat el patí amb gol de Aguilar però els del Maresme han capgirat el marcador amb gols de Serra, però en la següent jugada al segon gol visitant Garrido empatava el partit. L’estocada ha arribat a manca de TRES si tres segons pel descans amb el tercer gol visitant.

En la segona part i desprès d’un llançament al pal Garrido no ha transformat un penal, al pal de nou. I Florensa ha aprofitat la blava a Muntané per ampliar diferències. Adrià i Florensa de falta directa han deixat el marcador definitiu.

Ara toca recuperar aquests tres punts en alguna de les sortides que te el Patí, situació aquesta difícil a priori (Shum, S. Feliu, Calafell) i no deixar escapar punts a casa.

FITXA TÈCNICA

C.P. VILANOVA SIMON GRUP.- Esteve, Aguilar, Garreta, Muntané, Garrido( equip inicial) Salvadó, Pastó, Gil, Riba

MIS IBERICA C.P. MATARO.- Grané , , Florenza, LLadó Figa, Cantero( equip inicial) Serra, , Xicota  , Gómez (p.s.)

ARBITRES: Srs X. Galán i S. Muñoz Discrets

GOLS

PRIMERA PART: 1-0 Aguilar (min 10 i mig); 1-1 Serra (min 14) 1-2 Serra (min 19); 2-2 Garrido (min 20), 2-3 Florenza (min 25)

SEGONA PART: 2-4 Florenza de FD (min 9); 3-4 Salvadó (min 12); 3-5 Florenza de FDA (min 15)