Segona victòria consecutiva del SUB18

El sènior femení acaba la lliga amb victòria a Sant Boí

Rugbi Nova Olivella. Eix

SUB18

Aquest cap de setmana el Sub18 donava una nova alegria a l'afició amb una nova victòria molt treballada contra el CEU, a casa, per 12 a 10 (BD). Alternatives en el joc pels dos equips, sobre un fang que feia que fos més dur encara avançar i que al final, per alegria de tots, arribava l’última marca amb suspens a pocs minuts de finalitzar el partit i feia remuntar el marcador. A falta de dos partits per acabar la lliga de segona, l’equip del combinat, encadena la segona victòria seguida de la temporada, potser una mica tard i fa que sigui possible deixar la última posició de la taula classificatòria. Ara queda el BUC-UBAE a la Teixonera i a la 10º jornada, acabaran a casa, amb el Químic ER. Els nois del Nova van fer un bon treball, (2)Raúl (que va jugar els primers 40 minuts), (7) Gerard,  (3) Julio i  (24) Sergio Martínez (que va començar des de la banqueta).

SÈNIOR FEMENÍ

El sènior femení del combinat jugava la última jornada de la lliga de segona a casa del difícil Sant Boí, un partit per a gaudir, en el que la jugadora del Nova, Xènia, no jugaria per molèsties a l'espatlla. Un partit que al final va tenir un resultat molt ajustat favorable a l’equip del combinat, que amb lluita, una bona davantera, i una línia ràpida, es va emportar per un sol punt, 15 a 16, el partit i els tres punts.