Primera Catalana Grup 2

Punt insuficient per un Suburense que juga per guanyar

CF Suburense - EFAC Almacelles. Eix

CF Suburense 3 - EFAC Almacelles 3

Empat insuficient a tres del Suburense en un altre partit que va merèixer millor sort, però que va veure com l’Efac Almacelles es va avançar per dos cops, tot i això l’equip va millorar molt a la segona meitat, generant ocasions per poder sumar els tres punts, un nou resultat que els sentencia una mica més als de Josu Julian que no guanyen des de el 29 de gener amb el Morell per 1- 0, a manca de set jornades i com han anat els resultats en aquesta,  tinguin molt complicada la permanència però amb l’obligació de seguir lluitant fins el final.

La primera bona ocasió la va tenir Geri al minut 13, però no va estat encertat en la rematada final veient que el porter estava avançat. El 0-1 arribava al minut 17 quan Oscar aprofitant un servei des de la banda dreta, posava la primera avantatge al conjunt lleidatà. Els millors moments del Suburense van ser durant el primer quart d’hora de la represa amb la sortida de Cristian Laguna, al minut 48 Dídac rematant de cap una centrada de Geri establia el gol que empatava el matx 1-1, instants després al 58 un gol de cap de Sarabia a la sortida d’un corner posava en avantatge al Suburense amb el 2-1, poc va durar però aquesta avantatge ja que al minut 61 el recent incorporat Hèctor feia el 2-2.

L‘equip sitgetà no es conformava i volia marcar un tercer gol que a punt va estar d’aconseguir Laguna amb una pilota que sortia fregant el pal, un tercer gol marcava l’Almacelles obra de Roger amb una rematada tot sol al segon pal, el Suburense no es podia quedar sense premi i aquest va arribar en forma del gol de l’empat a quatre minuts del final, quan Cristian Laguna rematava de cap el servei d’un corner. Era el 3-3 definitiu, un empat que pels sitgetans de poc li pot servir per al que ara per ara sembla molt poc probable, la permanència.

CF Suburense: David, Toshi, Sarabia, Edgard (Laguna 45) Sardà (Villa 70) Dídac (Navarro 81) Geri, Marcos Garcia, Gerard, (Mori 81) Espigado (Pulido 81) i Pascua.

EFAC Almacelles: Jordi, Adrià, Edu, Albert, Roger, Oscar, (Rafa 70) Enric, Jorge, (Marc 55) Antonio, (Hèctor 55) Marc i Joel.

L’àrbitre Guerrero Fornos va amonestar als locals David, Sardà, Geri mentre que als visitants amonestava a Jorge i Antonio.

El Suburense juga un altre final més aquest diumenge, ho farà al camp del Lleida Esportiu a partir de les 12 hores.