Golf

Víctor Bertran guanya a Sitges el Catalunya Pro Tour

El jugador de Granollers va vèncer en la tercera prova del calendari disputada al Terramar Golf amb 67 cops

Imatge de la tercera prova del calendari disputada al Terramar Golf. Eix

Golf Terramar va acollir aquest dilluns la tercera prova del calendari del Catalunya Pro Tour. El torneig organitzat per Olagolf va comptar amb la participació de quaranta de jugadors.

El gran protagonista de la jornada va ser el jove jugador barceloní del Real Club de Golf del Prat Víctor Bertrán, que amb una magnífica volta de 67 cops (-4) va deixar enrere tots els seus rivals. Van completar el podi un dels clàssics del circuit, Juan Antonio Bragulat amb 68 cops (-3) i un triple empat en tercera posició entre Emilio Cuartero, Ilija Djurdjevic i Camilla Hedberg amb targetes de 70 (-1).  Només cinc jugadors van ser capaços de guanyar al camp.

El millor amateur va ser Gerald Fernández (+5), que es va emportar una excel·lent bossa de pals TaylorMade.

La tercera prova del Catalunya Pro Tour es va convertir en el millor aperitiu possible per a l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, un nou torneig del Circuit Europeu Professional Femení (LET) que es disputarà del 20 al 23 d'abril al Club de Golf Terramar i que reunirà 108 jugadores de 20 nacionalitats diferents.

Així queda el Rànquing CPGA 2017 després de la tercera prova a Terramar Golf:

1r) Pol Bech (520 punts); 2n) Víctor Bertran (495), 3r) Gerard Piris(475), 4t) Emilio Cuartero (300) i 5è) Juan Antonio Bragulat (195).

Cal destacar el sistema de resultats en directe habilitat pel Circuit, Vívelo, que va permetre sentir l'emoció i la pressió de la competició en tot moment. El patrocinador del torneig va ser Cava 1037.

La propera cita del Catalunya Pro Tour serà a Golf La Roca el proper 15 de maig.