Tercera Catalana Grup 12é

Sumen un punt però es perd el darrer tren de la promoció

Un empat que deixa als dos equips a 9 punts de la promoció a falta de 21 per disputar

Joventut Ribetana 2 – UE Sitges 2

Un gol en pròpia porta de la Joventut Ribetana donava un punt a l’equip de Rafa Porras, però que els deixa fora de la lluita per la promoció. L’equip que jugava un partit molt seriós e intens va treure petroli dels darrer sis minuts aconseguint empatar un 0 a 2, un resultat final que no serveix ni per uns ni als altres tenint a la Munia a 9 punts, però que va ser rebut pel Sitges de la millor manera, malgrat tot van acabar sumant.

Es va poder presenciar una molt bona primera part, els dos equip generaven molt bones arribades, fent el primer gol els ribetans a manca de quatre minuts per arribar al descans obra de Alex Morillas.

A la represa seguia pràcticament amb la mateixa tònica, arribant la jugada desgraciada en defensa per el Sitges al minut 54, relliscant el lateral la pilota que s’emportava Fede enviant-la al mig de l’àrea rematant Moha a gol el 2- 0, es recuperava aviat del cop rebut l’equip sitgetà amb l’intent de no fer-se mal davant una Joventut Ribetana que es començava  trobar molt còmode amb el seu joc, escurçava diferencies al minut 86 rematant Dani Midgley de cap un centre xut, tenia la sentència un minut després Moha, tot sol va enviar la pilota fora, instants després una falta treta per un dels destacats del Sitges, Pepe, serveix per que al voler refusar Karin de la Joventut Ribetana es fes el gol en pròpia porta el 2-2.

Gol que va caure com una gerra d’aigua freda pels Ribetans degut a que les opcions per jugar la promoció s’esfumaven, mentre que pel Sitges segons el seu tècnic Rafa Porras l’objectiu ara passava per lluitar pel tercer lloc.

Resultats i classificació de Tercera Catalana Grup 12é

Joventut Ribetana: Jordi Fernàndez, Fede, Cols, Fèlix Casalod, (Karim 58) Marc Gonzalez, (Joey 87) Alex Morillas, (Roman Gutiérrez 81) Martí Ferret, Alex  Laguna, Sacris, (Juvenal 51) Roberto, (Moha 51) i Eloi.

UE Sitges: Victor de la Fuente, Olmedo, (Xavi Martínez 46) Xavi Rodríguez, (Alex Pérez 46) Pepe, Candel, Idris, (Yago 58) Bernat, Jonathan Durango (Gerard 79) Quique, Ricard i (Dani Midgley 58).