Ok Lliga masculina

Tres punts i una boda

Pinya dels jugadors del CP Vilafranca al final del partit . Eix

Desprès d’uns resultats no massa favorables dos empats (Enrile Pas Alcoi i CH Lloret)  i una derrota (CH Girona)  contra rivals de la nostra zona de la classificació, el Cafès Novell CP Vilafranca es tornava a desplaçar en aquesta jornada 24 a la capital del Baix Camp, i ha començat amb molt bon peu l’ anomenat “tourmalet” de l’Oklliga desprès de sumar els tres punts a la complicada pista del Reus Deportiu.

Els homes de Josep Lluis Delriu, sabien de l’importància i transcendència del partit,i, ho van demostrar a la pista. El partit va començar amb un Patí molt concentrat en defensa i buscant les contres el primer avis l’ha donat Àngel Rodríguez, que es va plantar sol davant Henriques, però aquest ha pogut aturar la bola. La primera ocasió clara del Reus, va ser amb un llançament llunyà d’Àlex Rodríguez, que Arellano va aturar. En el minut 6, ha arribat el (1-0) obra de Marc Torra aprofitant un refús de David Arellano a xut d’Albert Casanovas. Però tres minuts desprès, Àngel Rodríguez va desviar a la xarxa un xut del capità Jordi Galan, era l’empat a 1. En el minut 20 el noi de la casa, Joan Vàzquez sortia al contraatac i de xut a l’escaire  feia pujar el (1-2). Amb aquest resultat el partit ha entrat en uns minuts de bogeria,i,  Raül Marín  va tenir l’oportunitat de fer l’empat amb una falta des de la frontal de l’àrea, però el seu xut es va estavellar al travesser, però el mateix jugador feia el (2-2) rematant dins l’àrea i per sota les cames una assistència de Matías Platero, era el minut 22. Però, vint i set segons desprès novament Joan Vázquez, va rematar dins l’àrea una assistència de Rubén Fernández fent el (2-3), però poc duraria l’alegria al Patí, ja que quinze segons després Raül Marín assistia a boca de gol a Matías Platero que marcava l’empat a 3. Amb l’empat s’arribaria al final dels primers 25 minuts.

A la represa els jugadors vilafranquins han sortir molt concentrats, i en el minut 1 d’un fort xut al escaire Rubén Fernández feia el 3-4. El Reus havia d’anar a per totes, i ho va provar amb xuts exteriors de Rodríguez i Casanovas, però una gran defensa i un excel·lent David Arellano feien que el resultat no canviés. Raül Marín va marcar de jugada individual, però els arbitres van anular el gol per elevació de bola. En el minut 43 els arbitres van ensenyar blava a Marín per protestar, el Patí no va poder aprofitar la superioritat numèrica. El Patí va arribar a les 10 faltes i Marc Torra va tenir l’oportunitat de falta directa de fer l’empat però Arellano ho va impedir. Un minut més tard els arbitres van ensenyar la targeta blava a Jordi Galan, en aquesta ocasió, l’encarregat de fer el llançament va ser Marín, però novament Arellano li aturava la bola. Faltaven quatre minuts per acabar el partit, i el CP Vilafranca jugava amb inferioritat, però una defensa ben col·locada, un genial Arellano i els pals de la porteria vilafranquina feien impossible el gol del Reus Deportiu. Aprofitant la superioritat el Reus va treure el seu porter per jugar amb cinc homes de pista, i ha 15 segons per l’acabament del partit Marc Palau a porta buida feia el definitiu 3-5.

Al acabar el partit, el nostre porter David Arellano va pujar a la graderia del Palau d’Esports de Reus, i davant de la mirada de tothom, va anar a buscar la seva parella i va demanar-li que es casi amb ell. Ella, com no podia ser d’altra manera va dir que si!!! Moltes Felicitats David i Yaiza!!!

Ara l’equip descansarà el cap de setmana vinent i el pròxim compromís serà a casa el dissabte 22 d’abril a les 20:30h contra el CP Vic de l’exporter vilafranquí Gerard Camps, el partit es podrá seguir en directe per Ràdio Vilafranca i per streaming a okligatv.com

REUS DEPORTIU: Henriques, Casanovas, Salvat, Rodríguez, Torra (1) – cinc inicial- Platero (1), Marín (1)

CP VILAFRANCA: Arellano, Palau (1), Àngel Rodríguez (1), Galan, Rubén Fernández (1) – cinc inicial- Marc Vàzquez, Joan Vàzquez (2)

Targetes: Blava al local Raül Marín (43′) i al visitant Jordi Galán (46′)

Àrbitres: Josep Gómez i Jorge Martínez