Futbol 7

Victòria de prestigi davant el líder

El vestuari va ser la bomba!. Eix

Un dimecres, com qualsevol altre, per una persona del carrer, però no pel CE. Nova Olivella, que aconseguia una sonada victòria amb el potent líder de segona divisió, Bar El Rinconcito. Un Nova que arribava al partit més complicat de tota la temporada amb un sòl canvi, per culpa de les baixes. La sort que el Bar El Rinconcito tampoc venia sobrat d´efectius, encara així, només començar la primera part, ja avisava al porter del Nova, Àlex, amb un fort xut des de fora de l´àrea. Amb aquest avís, el Nova va començar a posar-se les piles, i va començar a generar ocasions en atac, i bones recuperacions en defensa, que van fer que arribés el primer gol al marcador, obra de Víctor, després d´una combinació perfecta de Reche, Dani Salvatierra i el mateix Víctor. 1 a 0.

El líder no baixava el braços i en jugades de córner i faltes des de fora de l´àrea, posava a proba a Àlex, però sembla que era el dia del porter del Nova. El fort del Nova seguia sent la fèrria defensa als davanters contraris, i d´aquí arribaria el segon gol, amb passi llarg d´Àlex, a Víctor que controlaria magistralment, i de fort xut a l´escaire, arribaria el 2 a 0, i al descans. Vista la primera part, tot havia sigut perfecte, però no calia tirar coets, i vigilar al líder com fins ara.

La segona part va seguir sent un monòleg de la primera, bona defensa (amb Isma, Iban i Villena) i atacs continus del Nova amb ocasions de Salvatierra, Reche i Víctor. Arribava el tercer, després d´un mal rebuig de la defensa del Rinconcito, tallat per Salvatierra, que anotava un nou gol al marcador. I quan millor jugava l’equip de casa, l’equip olivellenc, passi llarg del porter del rinconcito al seu davanter i gol, 3 a 1. Només quedaven 10 minuts de partit, i semblava tot fet, a més no arribaven els nervis d´altres ocasions, i semblava, que ara sí, s´ho creia l’equip de Jonay Reguera. Finalment, a falta de 5 minuts per finalitzar el partit, Víctor anotava el quart i definitiu gol de la nit, després d´una combinació amb Reche, 4 a 1.

Gran treball de tot l’equip, tres punts més, tercera victòria seguida  i a seguir treballant. Victòria de prestigi, i el millor partit de la temporada, deia el mister, Jonay Reguera.