Judo

Dos ors i una plata pels judoques del Club Judo Vilafranca

Judo Club Vilafranca. Eix

Dissabte es va celebrar al Pavelló Municipal el Pujolet de Manresa, el XIII Trofeu Internacional Ciutat de Manresa, en categoria aleví - infantil, amb la participació de tres judoques de l’escola de Judo Vilafranca.

En categoiria aleví -28kg, Joel Esteve aconsegueix una meritòria segona plaça, després de guanyar els sis primers combats i només cedir a la final amb el Judoka del Esport7 de Manresa, per tant plata per Joel.

En categoria infantil es puja al més alt del podi, Or per a Judit Casañas en categoria de -57kg, on no va donar cap opció a les seves rivals i or per a Alexia Alvarez en categoria de -44kg.

Alexia Álvarez també va competir en la categoria superior al seu pes, obtenint una meritòria medalla de plata, i nomes cedint en el passi a la semifinal davant la Campiona, l’aragonesa del Judo Helios.