Tercera Catalana Grup 12é

El millor debut sumant tres punts a Piera

Dos gols de Alex Pérez i un d’Adri Alonso donen els tres primers punts al Sitges a camp contrari

Plantilla de l'UE Sitges 2017/18. Eix

AE Piera 1 - UE Sitges  3

La UE Sitges repeteix l’inici de la darrera temporada sumant els tres punts en el seu debut fora d’Aiguadolç, en aquest cas va ser al camp del Noia per 1- 2, enguany ha estat en uns d’aquests terrenys de joc complicats davant un bon Piera en un partit en que els sitgetans encaraven al primers 7 minuts, que va saber controlar quan el marcador els collava jugant una segona meitat molt intel·ligent aconseguint un triomf del tot merescut.

Alex Pérez començava a encarrilar el partit molt aviat al minut 3, de nou el golejador sitgetà tornava a mullar, quatre minuts més tard al minut 7 van finalitzar una molt bona jugada d’atac d’equip, en menys d’un quart d’hora l’equip controlava tan en joc com al marcador a la vegada que s’estava jugant molt intel·ligent, de penal ja en les acaballes de la primera meitat el seu golejador Sergi Solà posava l’emoció escurçant diferencies al minut 41.

D’aquesta manera i amb tota la segona meitat per jugar s’assegurava l’emoció, els locals havien entrat en el partit pressionant molt, calia jugar amb cap  degut a les reduïdes dimensions del mateix era convenient tapar tots els espais, ajuntant bé les línies esperant el moment, Adri Alonso donava la tranquil·litat al minut 75 amb el seu gol, després els canvis donaven alè i li va anar com anell al dit als de Rafa Porras per sortir amb els tres punts del campionat a la motxilla.

UE Sitges: Roger Cabezas, Pablo Pérez, Victor Olmedo, David Carrasco, Bernat Ferré, Fran Candel, Xavi Rodríguez, (Albert Durango 71) Jonathan Durango, (Enric Bono 71) Marc Martínez, (Rafa Garcia 88) Alex Pérez, (Rubèn Cortez 80) Adri Alonso i (Sergio González 84).

El Sitges rep aquest dissabte a un sempre complicat Òdena, l’hora d’inici les 17 hores.