Tercera Catalana Grup 12é

Atropellen als de Sant Martí amb maneta inclosa

Els de Rafa Porras sumen la tercera victòria consecutiva amb 10 gols fets i tan sols un encaixat

La Martinenca 0 – UE Sitges 5

La UE Sitges passava per sobre de la Martinenca en un partit en que l’equip de Rafa Porras va ser molt superior deixant tot encarrilat als primers 45 minuts  de joc, posant la resta a la segona meitat amb un futbol intel·ligent i de contraatac demostrant el magnífic inici de campionat del equip.

Es va poder veure en aquest cas un Sitges molt compacte en defensa, equilibrat al mig del camp i letal de cara al gol, tenint com a golejador a Rubèn Cortez amb dos dianes jugant els seu millors minuts en la seva tornada al Sitges.
Començaven a decidir els sitgetans als primer minut de joc obra de Rubèn Cortez, ampliant l’avantatge el defensa Pablo Pérez acabant una molt bona jugada d’atac arribant al descans amb aquest marcador.

Seguint a la represa el festival golejador amb el gol de Victor Olmedo acabant una jugada molt llarga d’atac amb la col·laboració d’un defensor local, tornava a mullar Rubèn Cortez al minut 58, primer desequilibrant per posar el quart.

Quan va semblar que ja no es mouria el marcador, al minut 67 i amb un home menys un altre contraatac del Sitges amb remat de Bernat que posava el definitiu 0 a 5 final. Amb la sortida al terreny de joc d’Adri Alonso als darrers minuts va poder ampliar el marcador però aquest ja no es va moure.

UE Sitges: Dorado, Pablo Pérez, Carrasco, (Adri Alonso 67) Victor Olmedo, Xavi Rodríguez, Àlex Pérez, (Marc Martínez 67) Rubèn Cortez, (Sergio 60) Candel, Enric Bono, (Gerard 60) Bernat, Marc Martínez i (Albert  60).

L’equip rep aquest dissabte diada de Santa Tecla a La Munia, equip que sap que és sumar. L’hora d’inici del partit les 17 hores.