Primera Catalana

Un Vendrell molt erràtic encaixa la primera derrota a la pista de l’Àguiles

Els taronges van a remolc i acaben caient 65-52, en un dia on estan negats en atac.

CB Àguiles - AB Vendrell. . Eix

La primera derrota de la temporada pels vendrellencs després de quatre partits, va arribar a la pista de l’Àguiles, on van perdre per 65-52,  en un matx on els visitants van anar a remolc del seu rival, encomanats pel ritme lent dels locals, en un dia on els del Vendrell, van estar negats de cara a cistella, amb uns pobres percentatges en el llançament, què els va portar a la derrota.

Els de Marc Rovirosa, mai van estar còmodes a la pista, en un ambient fred, tot i la desfeta, però, se situen amb un balanç de 3-1, després de quatre jornades disputades. L’encontre començava igualat, amb les defenses com a protagonistes, encara, què, els locals agafaven la iniciativa, amb l’encert del seu pivot Esplugues, 18-14 al final del primer quart. L’inici del segon període va estar marcat pels despropòsits, errades als dos equips, i parcial de 2-3, en quatre minuts, què suposava el 20-17; a partir d’aquí, però, els de Santa Coloma de Queralt, van encadenar tres triples de manera consecutiva, que clavaven un parcial d’11-0, estirant el lluminós fins el 31-17, amb un conjunt visitant, encallat en atac, tres punts anotats en sis minuts, què els feia arribar al descans, amb un 36-24 en contra, després de perdre, 18-10, aquest segon parcial.

A la represa, els del Baix Penedès, van sortir amb més intensitat defensiva, i poc a poc, van començar a retallar el marcador, buscant transicions i provocant faltes què els portava al tir lliure, amb un equip local, què li costava sumar; així doncs, a manca de tres minuts de tancar aquest tercer quart, els taronges s’apropaven amb un 43-37, què els donava esperances. Però, novament la precipitació i les errades, van facilitar un nou parcial d’11-4 per l’Àguiles, què els deixava 54-41, en franquícia, de cara al periòde definitiu. Un darrer quart, on els locals van saber jugar al ritme què més els convenia, travant el partit, amb possessions llargues,  amb un conjunt vendrellenc negat en atac, quatre punts anotats en els primers cinc minuts d’aquest període, què els va deixar, 59-45, sense opcions de victòria. Partit per oblidar, en una pista molt complicada, què no ha de tapar el gran inici què estan tenint els penedesencs en aquesta exigent, primera catalana. El proper partit, també serà lluny de Coma-ruga, diumenge, en aquest cas a la pista de l’invicte Ripollet, un altra prova de foc pels del Vendrell.

Pel Vendrell van jugar: Francisco (1), Solé (7), Mateu (12), Trouvé, Thiam (9), Cereto (6), Nieto (1), M. Molina (6), Gabaldón (5), Luna (2), Casado (3) i O. Molina. 3/20 triples, 15/24 tirs lliures, 26 faltes personals.

Parcials: 18-14, 18-10 (36-24), 18-17 (54-41), 11-11 (65-52).

Nova victòria del sènior femení

El sènior femení segueix sumant victòries, la tercera consecutiva, en aquesta ocasió a la pista del Bàsquet Teresianes, per un contundent 22-61, què parla per sí sol de la superioritat de les taronges. Les del Vendrell lideren el grup 3 de tercera catalana amb un balanç de 3-0. Diumenge visitaran la pista del Sant Pere i Sant Pau.

Per la seva banda, el sènior B masculí, perdia per 71-54 a la pista de la Salle Tarragona, en el campionat territorial. Els vendrellencs, se situen amb un balanç d’1-2, després de tres partits disputats. Dissabte, rebran la visita del Bàsquet Arboç B.