Motor

Gran temporada de Campamà i Angrill a la Copa Catalana d’Enduro

Alex Angrill. Eix

Aquest passat cap de setmana, es va celebrar la 6ª i última prova de la Copa Catalana d’Endurets a la població de Tossa de Mar (Girona), on els dos pilots de la comarca Aitor Campamà i Àlex Angrill de l'escuderia JRB Off Road Center s’han proclamat subcampió i tercer classificat final a les seves respectives categories.

El Cubellenc Aitor Campamà arribava a l’última prova en segona posició a 15 punts del primer classificat. Campamà nomes podia quedar primer a la prova de Tossa i esperar que el primer classificat no sumes més de 9 punts. Campamà va fer la seva feina, marcant els millors temps a les especials i assolint una merescuda victòria a la prova. El fet que el primer classificat del campionat acabés en la segona posició, feia que es consolidés com a campió i que Campamà assolís el subcampionat.

Al final de la jornada, Aitor Campamà comentava que ha estat una gran temporada, on també s’ha proclamat campió provincial de Barcelona a la categoria 50 Cc. i tercer classificat  a la combinada del campionat de Catalunya d’Endu-Cross. Content i il·lusionat per començar la nova temporada on pujarà de categoria participant a la de 65 Cc.

Per altra banda, el Vilanovi Àlex Angrill va aconseguir la 3ª posició final del campionat. A Tossa lluitava pel subcampionat, però una caiguda a la primera especial l’allunava de les primeres posicions de la cursa. Tot i remuntar algunes posicions, no va ser suficient per endur-se el subcampionat de la categoria Sub-16. En el campionat provincial de Barcelona a la categoria Sub-16 ha aconseguit la 3ª posició de la categoria. Comentava que  aquesta temporada l’objectiu era anar agafant ritme i experiència amb l’objectiu de formar-se com a pilot.

Per la temporada vinent, Angrill correrà amb l’escuderia JRB Off Road Center formant part d’un nou projecte amb la col·laboració de la marca de motocicletes SHERCO.