El Noia inicia l'intens mes de desembre amb una victòria davant l'Asturhockey

Dimecres vinent visiten al Palafrugell i dissabte reben el Barcelos, defensor del títol de la Copa de la CERS

CE Noia Freixenet - Asturhockey CP. Ivan Gómez Aragonès

El Noia Freixenet ha estrenat horari hivernal amb una victòria aquest diumenge sobre un dels nouvinguts a la categoria, l'Asturhockey CP. La primera meitat ha estat de clar color negre i vermell, amb el conjunt de Pere Varias dominant el joc i gaudint de les millors ocasions en els primers compassos. Aleix Esteller ha obert la llauna i Arnau Xaus ha ampliat distàncies col·locant un plàcid 2-0 a l'electrònic quan havien passat vuit minuts de partit. El xilè Nicolás Carmona ha retallat distàncies amb el 2-1 al '14 però, immediatament, un penal de Sergi Llorca, després de forçar la blava del porter Candanedo obligant a sortir des de la banqueta Iván Fernández, i una canonada rasa d'Humberto Mendes poc després, han fet pujar un tranquil·litzador 4-1 amb el que s'ha arribat al descans.

Però a la represa l'Asturhockey no ha abaixat els braços i ha anotat el 4-2 amb una nova diana de Carmona, quan corria el minut 29. Xus Fernández ha hagut d'intervenir aturant una falta directa a Pelayo Aspra, que ha suposat la blava per Sergi Aragonès. Al '39, quan més amenaçava el domini local per la pressió del conjunt de David Miranda, ha arribat el 5-2 obra de Llorca que, novament, ha perforat la porteria des del punt de penal. El mateix Llorca ha fet el sisè del conjunt sadurninenc i tercer del seu compte particular al '44, poc després que Xus Fernández aturés la falta directa a Borja Bernardo per compliment del primer cicle de faltes visitant. A cinc minuts pel final, el tercer gol de Carmona i un altre de Bernardo han fet patir els aficionats a les graderies de l'Olímpic de l'Ateneu, però un gol de falta directa de Martí Casas a dos minuts pel final han esvaït tots els dubtes certificant la golejada del Noia Freixenet. Amb aquesta victòria, l'equip de Pere Varias suma tres punts més i escala a la cinquena posició, empatant a 18  amb l'ICG Software Lleida, que té un gol més a l'average general. El proper partit serà aquest dimecres dia 6, a la pista d'un altre recent ascendit, el CH Palafrugell. Dissabte tornarà la competició europea a l'Olímpic amb la visita de l'OC Barcelos , en el partit d'anada de la segona ronda de la Copa de la CERS. El conjunt portuguès ha aconseguit el títol de la competició europea en les dues darreres edicions.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Arnau Xaus, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Sergi Aragonès, Humberto Mendes, Jordi Del Amor i Martí Casas.

ASTURHOCKEY CP: Aaron Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Curro Fernández, Pelayo Aspra, -cinc inicial- Javier González, Borja Bernardo, Nicolás A. Carmona, Carlos López i Iván Fernández.

GOLS: 1-0 Esteller ('5), 2-0 Xaus ('8), 2-1 Carmona ('14), 3-1 Llorca ('15 p), 4-1 Mendes ('17), 4-2 Carmona ('29), 5-2 Llorca (39 p), 6-2 Llorca ('44), 6-3 Carmona ('45), 6-4 Bernardo (46) i 7-4 Casas (48 fd)

ÀRBITRES: Valverde i Picó. Han assenyalat 10 faltes al Noia i 12 a l'Asturhockey. Targeta blava per Aragonès (Noia) i Candanedo (Asturhockey).