HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova davant el Manlleu

Victòria de la tranquil·litat tot esperant el derbi a Calafell

Victòria del Patí Vilanova . Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat al C.P. Manlleu per 4 gols a 1 en el partit corresponent a la novena jornada de la Primera Nacional Estatal disputat aquest migdia  -celebració Constitució Espanyola-  al Pavelló de la Plaça de les Casernes .

Excel·lent resultat del Vilanova que li permet situar-se quart en la taula classificatòria, el que demostra la gran igualtat en aquesta Primera Divisió, on sols el Calafell marxa amb clara avantatge i a hores d’ara és el més clar favorit a l’ascens.

Avui el Patí ha fet un bon partit, millorant força en l’aspecte defensiu, suportat aquest per un Jordi Esteve en gran forma i que avui sí, s’han aprofitat les jugades a bola aturada, situació aquesta que s’està demostrant clau en l’hoquei actual.

Davant un Manlleu amb molta joventut i amb gran força física especialment en la primera part en la que s’ha mantingut l’empat inicial fins a manca de dos minuts i mig Gual marcava de penal el primer gol local.

En la segon temps, millor per part del Vilanova, que ha vist com en dos minuts i escaig, aconseguia dos gols, el primer de Paris de penal i el segon de Cuevas desviant un xut dels seus atacants. Ara el Pati ha jugat  amb més tranquil·litat i  en els cinc minuts finals els dos equips han transformat les faltes directes per acumulació (Ballart pels osonencs i Gual pels locals).

Ara dissabte partit a Calafell contra el líder on el Vilanova te poc a perdre i molt a guanyar, si més no en confiança en els seus jugadors.

C.P. VILANOVA.- Esteve, Gual, Paris, Aguilar, Garreta (equip inicial) Muntané, Gil i Cuevas.

C.P MANLLEU.- J. Garcia, Mangas, Martí, Prat, Ballart (equip inicial) M. Pujadas, R. Pujadas, Molas i Bigas.

ARBITRES: Srs. Melero i Puig

GOLS: 1A PART: 1-0 Gual de penal (min. 22,30), 2A PART: 2-0 Paris de penal (min 13); 3-0 Cuevas (min 15); 3-1 Ballart de FDA (min 20); 4-1 Gual de FDA (min 23),