Copa CERS

El Vendrell perd a la pista del Juventude de Viana i no passa als quarts de final de la CERS

Va perdre 4 a 1 a la pista del Juventude de Viana en el partit de tornada de vuitens de la Copa CERS. El resultat global va ser de 5 a 4, favorable a l'equip portuguès. Per tant, el Vendrell no disputarà els quarts de final

Imatge d'arxiu del partit d'anada al Vendrell.. Eix

El Vendrell anava a Portugal amb una renda de dos gols d'avantatge, ja que en el partit d'anada a casa havia guanyat per 3 a 1. Se sabia que el partit de tornada seria complicat i que no estava res decidit amb aquesta victòria en el primer partit de l'eliminatòria.

I el Juventude de Viana va aconseguir remuntar el desavantatge fent un 3 a 0 a la primera part. Encara quedava molt de partit, i el Vendrell estava a un sol gol d'igualar l'eliminatòria. Però a pocs minuts de començar la segona part, l'equip portuguès va fer el quart gol posant les coses molt díficils per al Vendrell. Cristian Rodríguez va tornar a posar emoció al partit fent el 4 a 1. I el Vendrell ho va intentar tot per almenys forçar la pròrroga. Fins i tot, en el darrer minut es va jugar amb cinc jugadors a la pista, sense porter, però el marcador ja no es va moure i el Vendrell veia com acabava la seva participació en competició europea aquesta temporada. Els gols del Juventude de Viana els van fer Francisco Silva (2), Juan Ramalho i Manuel García.

Ara toca pensar exclusivament en l'OK Lliga i en els dos propers compromisos, en els quals serà important sumar punts per encarar amb tranquil·litat el tourmalet que s'aproxima. El dimarts 16 de gener, a les 21 h, jugarà a la pista de l'Arenys de Munt. I el dissabte 20 de gener, a les 20 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, rebrà la visita del Caldes.