El CB Sitges no pot contra el Sant Cugat

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 13a.

U.E. Sant Cugat Negre 82 - Bàsquet Sitges “A” 69

Desplaçament del Bàsquet Sitges a la pista del Sant Cugat, equip amb tres partits guanyats més que el Sitges i en zona de promoció d’ascens, els sitgetans amb cinc partits guanyats és a la franja dels equips que han de jugar la promoció de descens. Es presentava, doncs, un partit per valorar les opcions del Sitges d’intentar seguir escalant posicions.

El Sitges viatjava amb la baixa de Mauro Pérez i amb Omar i Roger Saladie amb tot just l’alta mèdica recent. Cinc inicial format per Parker, Pérez, Mestres, Goodman i Butí. En el primer quart el partit estigué igualat, especialment per la brillant actuació de Manel Butí i de l’Adrià que mantenien el Bàsquet Sitges al partit al final del quart 18-13. Un desastrós segon quart on el Sitges encaixava 26 punts especialment amb un encert altíssim dels locals amb cinc triples de vuit intents, feia que el partit es decantés clarament del costat dels locals 44-25, 19 punts de diferència al descans.

S’agreujaria al principi del tercer quart i la diferència pujaria fins als 24 punts, 49-25. Amb aquesta diferència va portar a la relaxació de l’equip local que feia fins i tot canvis a l’estil americà, de 4 x 4, cosa que propicia que el Sitges retalli les diferències lleugerament a la meitat, fins als 64-52, al final del tercer quart, i més endavant fins als 64-57 (només 7 punts) cosa que obliga l’equip local a demanar temps mort i posar en pista el cinc inicial. D’aquesta manera aconseguí augmentar la diferència altra vegada fins al 71-57. Ara tocava reaccionar al Sitges que un cop entrat al partit no podia permetre tornar a llançar la tovallola, i ho aconseguiria 75-68, de nou a set punts a manca de dos minuts. Però la manca de bona selecció de llançaments per  part dels del Garraf va sentenciar el partit, 82-69.

La setmana vinent es juga l’AllStar de Copa Catalunya i per tant no hi ha jornada de lliga. Recordem que el jugador del Sitges, Seth Goodman, ha estat seleccionat per representar el Grup 2 que s’enfrontarà a la selecció del Grup 1.

El proper partit serà el primer de la segona volta a Lleida, al Camp del Alpicat el diumenge 4 de Febrer a les 19:30 hores.