SEGONA CATALANA GRUP E

Passeig del CP Sitges en una jornada de sis punts

Els de Carles Busquets suma la 15ª victòria de campionat i la cinquena consecutiva

CPS Sitges - Casal L'Espluga. Eix

CP SITGES  7 - CASAL L´ESPLUGA  1

El CP Sitges passava el tràmit del Casal l'Espluga decidint en els primers 25 minuts amb un hoquei  molt efectiu de cara a barraca. Als primers 10 minuts del mateix l´equip sitgetà ja dominaven per un 3-0 amb gol d'Alex Ortega, Raven i Isaac Martinez, realitzant un hoquei fàcil l´equip anava generanr molt de perill tot i errar un penalt al minut 21. Sergio feia el quart un nou gol de Sergio i un altre de Ruben als darrers segons va fer que s´arribés al descans amb un sobrat 6 a 1 .

A la segona meitat, el gran protagonista fou el porter visitant aturant-ho tot: en els darrers cinc minuts ells van fer el seu gol i, a falta dos minuts, Eloi feia el definitiu 7 a 1 dels sitgetans pensatn ja en el proper partit que jugaran aquest disabte a la pista del Segon Clasificat el Riudoms.

Amb el 15 triomf del CP Sitges s'afegia la tercera derrota partida del Riudoms a la pista del Cambrils per 5- 4 que deixa a l´equip de Sitges més líder que mai amb nou punts més que el segon a falta d´11 jornades per la fi del campionat .

Fitxa Tècnica
Colo , Jordi , Iasac , Alex Ortega , Roger Vidal , Xavi Gerrero , Raven , Sergio Perez , Eloi , Ruben .

Proper partit
Aquest dissabte el partidàs. El CP Sitges es desplaça a la pista del Riudoms. El triomf els deixa molt aprop de l'objectiu d´ascens de categoria per un Sitges que li queda per jugar dos enfrontaments a pista contrària i sis al Pavelló de Pins Bens .