El CB Ribes no aconsegueix la victòria a casa del líder

Plantilla del sènior masculí del CB Ribes. Eix

CN Tàrrega 65 - BR 47

Guanyar a casa de l'equip més sòlid de la categoria fent un 3/21 en triples i un 6/21 en tirs lliures es posar-se el llistó massa alt. El Ribes no va tenir el dia davant la millor defensa de la lliga, quedant-se en només 47 punts, però no per això va jugar malament. Va defensar amb ordre i va mantenir la calma durant 33 minuts tot i l'exigència física i psicològica (3 tècniques, dues al primer quart) del partit.

El CN Tàrrega no sorprèn mai ningú, però fa molt bé el que sap fer. Aquesta és la desena victòria consecutiva, i a casa no perden des de la primera jornada del campionat.

Atacs molt elaborats per buscar sempre el millor llançament possible, molta lluita en el rebot, i després una defensa excel·lent aprofitant la superioritat física dels seus jugadors. Tot i així, el Ribes li va pispar 10 pilotes i va aconseguir tirar en posicions favorables força vegades, però no va ser el dia dels triplistes ribetans.

Tot i el mal inici (17-8), el Ribes va fer un molt bon segon quart que li va permetre, tot i el desencert general, estar dintre del partit a la represa (31-26). Va patir de valent altre cop a l'inici del quart (41-30), però es va recuperar en els únics minuts que va veure l'anella amb facilitat (50-44, minut 32). Com s'havia parlat al descans, s'arribava al tram decisiu a una distància assequible per sorprendre el rival al final, però en aquest punt va desaprofitar masses opcions per reduir encara més l'avantatge. Passat el moment de debilitat, els locals van optar per carregar contra el cansat joc interior ribetà amb resultat òptim, signant un parcial de 12-1 que va deixar el partit sentenciat i el Ribes fos física i mentalment.