Handbol

Una derrota que sap a victòria

Plantilla del Sènior Femení del CHVNG . Eix

Cornellà 25 - CHVNG Sènior Femení 23

Gran partit de les vilanovines tot i la derrota contra un Cornellà que és líder del grup i que ha jugat de més a menys gràcies a la gran actitud i pressió de les jugadores del Club Handbol Vilanova.

La primera part ha estat clar domini del Cornellà, on les vilanovines els hi ha costat entrar i els  errors de llançament i defensius han fet baixar la moral a l'equip.

Final de la primera part amb un resultat de 15-10.

A la segona part les vilanovines han canviat la defensa a una 6:0, ja que les del Cornellà tenien molta efectivitat per la zona central, buscant que finalitzessin amb xut exterior i promoure el joc ràpid en la transició. Però no ha estat fins el tram final de partit on les vilanovines han aconseguit aixecar-se per remuntar el desavantatge i acabar el partit amb  un resultat de 25-23, després d'anar 6 gols per sota.

Gran actitud que demostra que malgrat la falta d'efectius, segueixen creixent. Una derrota amb sabor a victòria que reforça la moral de l'equip.