HOQUEI PATINS

El Vendrell baixa a l'OK Lliga Plata

Ha perdut davant l'Alcobendas en la tornada de la promoció

El C.P. Alcobendas és nou equip de l'OK Lliga Masculina al superar al C.P Vendrell pel global de 10 a 6 en els partits de la promoció de la màxima categoria de l'hoquei patins masculí.

Avui el C.E. Vendrell que havia de superar dos gols en contra del partit d'anada, no ha pogut guanyar als madrilenys de l'Alcobendas en el partit disputat a la pista vendrellenca.

El resultat final ha estat Vendrell 2 - Alcobendas 4.

L'equip madrileny ha estat superior en tot moment, i ja en el descans dominava per 2 gols a 0. A manca de tres minuts el resultat era de 0 a 4, i en aquess minuts finals els catalans han maquillat el resultat.

Demà per la tarda serà el torn del Vilafranca que haurà de superar jugant a casa dos gols de desavantatge davant el Palafrugell.