Restaurant braseria i vinateria. Especialitats en carns a la brasa

Informació de contacte
Menú del dia 10,50 €

 

Primers

Sopa de ceba gratinada

Sopa de cebolla gratinada

Canelons de carn

Canelones de carne

Pèssols saltats amb pernil ibèric

Guisantes salteados con jamón ibérico

Segons

 Galtes desossades farcides

Carrilleras deshuesadas rellenas

Calamarcets planxa amb all i julivert

Calamarcitos plancha con ajo y perejil

Xurrasco brasa amb verduretes

Churrasco brasa con verduritas

Postres

Pastís de formatge/Tarta de queso

Meló/Melón

Pa, vi, aigua i postre

Preu per menú: 10,50 € iva inclós

Menú 22€                                                 Menú 16€

Primer:                                                         Primer:

•Calçots (20 unitats)                              •Calçots (10 unitats)

 amb salsa romesco                                amb salsa romesco

 Segon:                                                         Segon:

•Graellada de carn                                 •Graellada de carn

(Quart de  pollastre,                               (Quart de pollastre,

tall que es pela , palpís de xai,              tall que es pela,  

xoriço, ½ botifarra                                  palpís de xai  i  

i patata al caliu)                                       patata al caliu)

Postre:                                                      Postre:

•Crema catalana                                     •Crema catalana

                            Preu amb iva inclòs

                Beguda, café, salses i pa no inclòs

 

MENÚ CALÇOTADES

Menú 22€

 

Primer:

•Calçots (20 unitats)

 amb salsa romesco

Segon:

•Graellada de carn

(Quart de  pollastre, tall que es pela , palpís de xai,

xoriço, ½ botifarra i patata al caliu)

Postre:

•Crema catalana

Preu amb iva inclòs

Beguda, café, salses i pa no inclòs

 

Menú dissabte 29 de novembre

 

Primers

Amanida de formatge feta

Ensalada de queso feta

Agnolotti al pesto amb salsa napolitana

Agnolotti al pesto con salsa napolitana

Torrada d’escalibada i anxoa

Torrada de escalibada y anchoa

Segons

Pollastre rostit amb prunes, panses i pinyons

Pollo asado con ciruelas, pasas y piñones

Entranya  de vedella a la brasa amb patata al caliu

Entraña de ternera a la brasa con patata al caliu

Bacallà amb samfaina

Bacalao con pisto

Postres

Pannacotta de xocolata blanca  / Pannacotta de chocolate blanco

Sorbet de llimona/Sorbete de limón

Pa, vi, aigua, postre, iva inclós

Preu per menú: 20,00 euros

 

Aperitiu

Sevillanos/Sevillanos

més

LLagostins amb guacamole/ Langostinos con guacamole

més

 Musclus al vapor/ Mejillones al vapor

Segons

Graellada de carn: Conill o pollastre, botifarra, xai, cansalada i verdures amb patata al caliu

Parrillada de carne: Conejo o pollo, butifarra, cordero, panceta y verduras con patata al caliu

Arrós caldós de llamàntol

Arroz caldoso de bogavante

½ Espatlla de  xai al forn amb patates palla

½ Paletilla de cordero al horno con patatas paja

 Postres

Sorbet de llimona/ Sorbete de limón

Crêpe de xocolata/ Crêpe de chocolate

 

Preu per menú: 25 € iva inclós

Beguda i café no inclós

 

Menú diari de dilluns a divendres: 10,50 €

Menú dissabte migdia 20,00 €

Menú diumenge migdia 25,00 €

Serveis carta, especialitats carns a la brasa, menús per a grups, 140 referències de vi i 40 de ginebra.

Acurada selecció de carns: bou galleg, vedella famella gallega, secret ibéric de gla del Valle de los pedroches-Cordoba, etc..

Calçots a la brasa, cargols a la llauna, pop a la brasa, bacallà a la brasa

Elaboració de steak tartar a la taula davant del client amb filet fresc i tallat a ganivet

Menús per a grups a partir de 22 €

Menjador amb capacitat per 100 persones i terraça habilitada a la plaça

Taller de gin tonics per a grups de 8 a 20 persones

Data ùltima actualització: 20/12/2016

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a