• 89€

Oferta no acumulable a altres promocions.

Informació de l'oferta

Fes-te amb un espectacular photocall 100% personalitzat per només 89 euros! Els millors moments necessiten les millors imatges... i de la millor companyia.
A més et regalem una ampliació de la foto que tu vulguis! No desaprofitis aquesta magnífica oferta de Gràfiques Ferpala, la impremta de referència de les comarques del Garraf i el Penedès.
Som una impremta històrica de Vilanova i la Geltrú (1975) que oferim tot tipus de serveis gràfics: targetes, flyers, díptics, tríptics, catàlegs, lones, vinils, rètols, llibres, revistes,...
 
40 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN IMPRESSIÓ I RETOLACIÓ
Som una impremta històrica de Vilanova i la Geltrú que aquest 2015 fem 40 anys i que oferim tot tipus de serveis gràfics: impressions offset i digitals (targetes de visita, flyers o fullets: díptics, tríptics; carpetes personalitzades, catàlegs…) treballs de retolació (de vehicles d’empresa, lones, vinils, rètols estàndard i lluminosos… ) així com de tot tipus de cartelleria i senyalització, packaging o disseny d’envàs, disseny editorial (llibres, revistes…), litografies, disseny de logos i en general de tot lo relacionat amb la imatge corporativa,  incloent la confecció de segells de cautxú o goma personalitzats. logo-40-aniversari (150x204)
 
La nostra impremta està ubicada a Vilanova i la Geltrú, però el nostre àmbit de treball abasta tota la comarca del Garraf (Sitges ,Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles…), el Baix Penedès (el Vendrell, Calafell, Cunit…), l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia…), així com altres municipis situats a les províncies de Barcelona i Tarragona principalment, i són cada dia més els clients que contracten treballs d’impremta des de qualsevol altre punt d’Espanya.

 

GRAFIQUES FERPALA

Oferta vàlida fins

  • Dijous, 31 d'agost de 2017

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix l'oferta