Teatre, dansa i arts escèniques

III Poesíada a Vilafranca

Davant el monument a Milà i Fontanals 01-06-2013 | 19h
iii_poesiada

La cercavila poètica comptarà amb els poetes Josep-Ramon Bach, Ricard Mirabete, Joan Porcà, Juan Porteros, Josepa Ribera Vallès, Mercè Solé, Santi Borrell i Violant de Bru amb la participació especial d'alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'escola Sant Ramon de Penyafort i dos alumnes de 5è de primària de l'Escola Montagut, Bet Igual i Chadi Saheli.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

Durant el recorregutla Banda de l'Escola de Música Municipal Dolors Calvet amenitzarà la vetllada entre els diferents punts que seran el monument a Milà i Fontanals, carrer Consellers, plaça Sant Joan, plaça Santa Maria, plaça Campanar, plaça Constitució, passatge d'Enric Regull, plaça LLuís Via, carrer Graupera, carrer Escudellers i Palau Baltà. Allà mateix es farà una poesia conjunta i improvisada amb la participació de tothom qui ho desitgi.

L'objectiu d'aquest espectacle poètic és portar la poesia al carrer, a la gent, a les famílies i sobretot als infants aportant una nova mirada poètica i defugint l'elitisme a través de la poesia entesa com una eina de comunicació, de reivindicació i de socialització on hi té cabuda tothom. L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i està organitzat pel Santi Borrell ila Violantde Bru.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

Vaga de deures! És la fi de la civilització!

Jordi Larregola

Debatre sobre idees és un exercici que s'hauria de fer des de la presumpció d'intel·ligència. Tots estem subjectes a l'error però tots som persones prou madures per prendre les nostres decisions