Activitats esportives

4 milles femenines XTerra

Vilanova i la Geltrú | Plaça de les Casernes | 21-09-2014

4 milles femenines  XTerra

Com a novetats presenta 3 passos, o llocs especials per on tindran que  passar les corredores.  Al primer pas anomenat ‘la Tempesta’  les corredores hauran de travessar pel  mig d’una batucada, ‘Els Novells’. Al segon pas anomenat ‘Walking dead’ les corredores travessaran un grup de zombis, format per voluntaris de l’associació d’Amics i Protectors dels Gats, que ja varen participar l’any passat com voluntaris i que, aquest any participaran de forma més activa a la cursa. L’últim pas anomenat ‘Equinocci’ consistirà en una suau pluja d’aigua que servirà per refrescar a les corredores.

Una de les principals novetats en aquesta edició serà la presencia d’una caminada que sortirà 30 minuts abans que les corredores i que tindrà les mateixes característiques de la cursa; bossa de la corredora, dorsal,  control del temps d’arribada etc, l’única diferencia és que no serà competitiva.

Altre novetat es que es normalitza la participació de corredores amb gossos, hi ha normativa, bossa del gos, avituallament i veterinari.

Com l’any passat la cursa es solidaria al 100% (amb tots els beneficis) amb l’entitat de dones ‘La Frontissa’.

L’any passat més de 100 dones no varen poder inscriure per falta de dorsals,  aquest any els organitzadors esperen arribar a les 500 inscrites.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!