Agenda del Penedès

Altres

Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 06-04-2015 fins 10-04-2015

Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia

Els actes tindran el seu inici oficial amb el Dinar de Germanor al Celler Gran de Can Codorniu el dilluns 6 d'abril i finalitzaran el divendres 10 d'abril amb un concert de joves i gent gran de l'Escola de Música i una Bufada d'Espelmes a la plaça de l'Ajuntament per celebrar l'efemèride. Un dels actes destacats d'aquesta edició és l'exposició sobre l'evolució de la setmana de la gent gran '100 anys d'història, 100 anys de vida', amb documents cedits per La Caixa, que es podrà veure el dia del dinar i que es convertirà en una exposició itinerant.

Aquest any torna una de les apostes de l'any passat, que va ser tot un èxit: la 'Passarel·la de moda', la desfilada de roba protagonitzada per gent gran de la vila que es durà a terme el dimecres 8 d'abril al Pati de La Fassina, amb la col·laboració de diversos comerços de roba, perruqueria i maquillatge del municipi.

Podeu consultar el programa d'activitats, amb la butlleta d'inscripció, al web de l'Ajuntament www.santsadurni.cat

DILLUNS 6 D’ABRIL

12h Missa, amb la Coral Sant Sadurní.

12,30h Petita mostra dels treballs fets per la gent gran de la Casa dels Avis.

14h Obertura de la Sala del Celler de Can Codorniu: 'Exposició 100 anys d'història, 100 anys de vida'.

14,30h Dinar de Germanor per celebrar els 100 anys i Concert Líric (Cal inscripció. Comptarà amb servei de Bus )

DIMARTS 7 D’ABRIL

18h Cinefòrum amb la pel·lícula 'Una Canción para Marion', a la sala d'actes del Casal d'Entitats, que acabarà amb coca i xocolata.

DIMECRES 8 D’ABRIL

17h II Passarel·la de Moda al Pati del CIC Fassina, amb la col·laboració de diversos comerços de la vila.

DIJOUS 9 D’ABRIL

18h Ballada de Sardanes amb la Cobla Maricel, a la plaça de l'Església. Es comptarà amb la presència del grup de sardanes del Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia i membres d'altres grups sardanistes de la comarca.

DIVENDRES 10 D’ABRIL

17,30h Concert dels nois i noies i gent gran de l’Escola de Música Municipal i Bufada d'espelmes per celebrar els 100 anys del primer Homenatge a la Gent Gran de Sant Sadurní, a la plaça de l'Ajuntament.

Per participar en la bufada d'espelmes cal inscripció. En acabar hi haurà pastís d'aniversari i un petit recordatori per a totes les persones grans que hagin formalitzat la inscripció.

Per més informació us podeu dirigir al Departament d'Acció Social, al carrer Hospital 11 o al telèfon 93 891 30 29

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!