Agenda del Penedès

Altres

Estrena d'una nova edició dels goigs dedicats a Nostra Senyora de Foix

Torrelles de Foix | Santuari romànic de la Mare de Déu de Foix | 06-04-2015

Estrena d'una nova edició dels goigs dedicats a Nostra Senyora de Foix

El proper dilluns, dia 6, amb motiu de la festivitat del Dilluns de Pasqua se celebrarà el tradicional aplec al santuari romànic de la Mare de Déu de Foix. La celebració comptarà amb el complement, a la cloenda de la celebració eucarística, de la interpretació dels goigs dedicats a Nostra Senyora de Foix, patrona del Penedès. En una nova edició promoguda per Gogistes Penedesencs, s'han reproduït els populars goigs, revisada i adaptada la seva lletra per Mn. Miquel Raventós, mentre la música ha estat transcrita i adaptada per Gregori Martínez. Aquestes populars lloances a la Verge seran interpretats per la Coral Foix i tots els fidels assistents. La nova edició ha estat possible mercès al suport de l’Associació Cívica del Santuari de Santa Maria de Foix i se n'oferirà un exemplar a tots els assistents a l’aplec.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Gogistes Penedesencs

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!