Altres

Haimes per la dignitat del Poble Sahrauí

Vilanova i la Geltrú | Platja de Ribes Roges | 18-04-2015 fins 19-04-2015

Haimes per la dignitat del Poble Sahrauí

Un cop més, Acció Solidària amb el Sàhara organitza HAIMES PER LA DIGNITAT DEL POBLE SAHRAUÍ els dies 18 i 19 d’abril per recordar, malauradament, que ja fa més de 40 anys que el Poble Sahrauí viu dividit pel Mur de la Vergonya, entre l’exili als camps de refugiats de Tindouf i sota l’ocupació del Marroc a la seva terra del Sàhara Occidental.

Nosaltres no els oblidem!!!, i aquests dies a Vilanova i la Geltrú, volem que ho sàpiguen que no estan sols, que som molts i moltes els que estem al seu costat, que els volem lliures i que no defallirem en el nostre treball per un SÀHARA LLIURE!!!!!.

Dos dies d’activitats de reivindicació, de treball, i de compartir entre tots i totes els que estimem el Poble Sahrauí, entre tots i totes els que els volem acompanyar en aquest camí, massa llarg ja, cap a la seva llibertat.

El dissabte a la tarda desprès de muntar les haimes hi haurà una xerrada a càrrec de Hassana Aalia, activista sahrauí, jutjat i condemnat a cadena perpètua pel tribunal militar de Rabat, per la seva participació en el campament d’Gdeim Izik. Actualment està a l’espera de que l’audiència Nacional resolgui el recurs presentat contra la denegació a la seva sol·licitud d’asil a Espanya.

Al vespre sopar solidari i vetllada musical  amb Anna Roig i l’ombre de Ton Chien, Manuel Fernandez, acompanyat per veus sahrauís catalanes i  les peculiars versions del grup vilanoví Raggatunnig.

Desprès de passar la nit en les haimes a la platja de Ribes Roges, el diumenge els i les més esportistes podran participar a la Cursa per la Llibertat del Poble Sahrauí que recorrerà 8 kilòmetres els més grans,  i fins a 1,5 kilòmetres els petits, per diferents indrets de Vilanova i la Geltrú (ciutat, platja i muntanya) i acabarà a les haimes per la on tots junts podrem esmorzar i gaudir d’un mati ple d’activitats per a grans i petits.

Cap el migdia del diumenge dia 19 acabarem amb la lectura del manifest de HAIMES PER LA DIGNITAT DEL POBLE SAHRAUÍ, a càrrec del vilanoví Pere Tàpias, cantautor, gastrònom i comunicador.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!