Fires i festes

Fires i Festes de Maig 2015

Vilafranca del Penedès | Pavelló Firal | 13-05-2015 fins 17-05-2015

Fires i Festes de Maig 2015

PROGRAMA D'ACTES

Altres novetats destacables de les Fires de Maig d’aquest 2015 són els nous horaris (divendres i dissabte el recinte firal tancarà a les 22 hores), la posada en funcionament del Trenet de les Fires i la primera edició, amb voluntat de continuïtat, de la fira La Cuina del Vi. La regidora de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius, assenyalava que es manté el nivell d’expositors de l’any passat, amb 145 estands, i un pes destacat del sector de l’automoció, els serveis i la maquinària agrícola.

A l’activitat comercial de les Fires, s’hi sumen un seguit de propostes lúdiques, culturals, formatives i enoturístiques que ompliran Vilafranca d’activitat tota la setmana.

L’estand de l’Ajuntament estarà dedicat aquest any a la Festa Major, l’acte més representatiu de la cultura a Vilafranca del Penedès. Aquesta setmana s’obriran les inscripcions on line per als diferents tallers que s’hi organitzen. Igualment, també caldrà inscripció per a les diferents activitats programades a la fira La Cuina del Vi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!