Fires i festes

VIII Diabòlic

Vilafranca del Penedès | AV Barceloneta-St.Magí | 30-04-2015

VIII Diabòlic
HhrQ9EDgPPE

Enguany s’ha convidat el Ball De Diables de L’Arboç?, els Diables Aristois de Sant Martí Sarroca? i com a fet excepcional, i coincidint amb el #bicentenari del Ball, el Drac de Vilafranca?. Si bé normalment es convida una bèstia forana, degut a que les arrels del Ball de Diables de Vilafranca estan fortament lligades amb el Drac, s’ha decidit convidar-lo i fer un actuació conjunta, fet que només succeeix per la Festa Major de Vilafranca. A més, el Drac tret de fets molt excepcionals solament actua a Vilafranca per la Festa Major.

El Diabòlic és un acte que consta bàsicament d’una cercavila de foc i un concert. L’inici de la cercavila sempre és la plaça de la Vila de Vilafranca i acaba cada edició a un barri diferent de la Vila. Havent-se celebrat ja 7 edicions, enguany s’acabarà al barri de la Barceloneta. L’objectiu és acostar la cultura popular i tradicional a tots els barris de la vila.

PROGRAMA

Dijous 30 d’Abril

21:00 – Inici de la cercavila de Foc: A les 9 del vespre començarà la cercavila de foc a la plaça de la Vila, amb la participació del Ball de Diables de l’Arboç, els Diables Aristois de Sant Martí i el Drac de Vilafranca. La cercavila de foc acabarà al Barri de la Barceloneta. (c/Barba i Roca, davant AAVV Barceloneta-St.Magí)

23:30 – Concert: En acabar la cercavila de Foc, començarà el concert de cloenda amb The Papa’s & the Popo’s? al Barri de la Barceloneta allargant-se fins les 3 de la matinada. The Papa’s and the Popo’s, és una banda originària d’Esparreguera, que rendiran “un tribut al directe, a la música de ball, a les matinades, a cridar la lletra d’una cançó amb un got de plàstic a la mà aixecada, desafiant les lleis de la física newtoniana”. L’emplaçament final, serà a la “rambleta” que hi ha davant de l’AAVV.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!