Agenda del Penedès

Lleure infantil i juvenil

3a Fira Conte va! Va de contes

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 08-05-2015 fins 09-05-2015

3a Fira Conte va! Va de contes

El tret de sortida de la Fira serà com sempre divendres, dia 8 de maig, amb la inauguració de l'Exposició col·lectiva en la que participen una quarentena d'il·lustradors al Centre d'Art Contemporani, La Sala.

Dissabte dia 9, tornarem a gaudir d'una jornada carregada d'activitats infantils i familiars a la Plaça de les Neus i ampliem la nostra ubicació al carrer Sant Pere on quedaran ubicades la Biblioteca amb un espai "chill out" per a gaudir de la lectura i els contes.

Durant tota la jornada, i des de les 10h del matí, a la carpa central hi haurà una marató ininterrompuda de contes i ens visitaran molts personatges que de ben segur sorprendran als més petits.

A la plaça de les Neus gaudirem d'una activitat d'"Il·lustradors en acció" amb la creació de personatges de contes. Com a novetat hi haurà una activitat d'il·lustració per a nens i nenes de manera simultània.

Per la tarda com ja és habitual es concentraran els espectacles infantils i familiars al Teatre Principal, al Castell de la Geltrú i al Museu Romàntic Can Papiol.

Des de l'Associació per al foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García, us volem convidar a participar de totes les activitats que us proposem a l'hora que agraim la col·laboració amb la compra dels nostres productes: conte de la Saltironets, bosses, samarretes, gorres, xapes... i com a novetat aquest any una llibreta i un llapis de la nostra Fira i una barra de bar on podreu prendre un refresc i berenar pa amb xocolata!

Aquest any a més hi haurà un sorteig de dues il·lustracions cedides per dos dels il·lustradors que van participar l'any passat a l'exposició col·lectiva: Òscar Julve i Xavi Ramiro que molt amablement les van cedir a l'Associació per poder recaptar diners per a futures edicions.

Programa de la Fira

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!