Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sons Solers Festival 2016

Sant Pere de Ribes | Finca Mas Solers | 15-07-2016

Sons Solers Festival 2016

• 19:30h - Obertura portes
• 20.30h - Núria Graham (Escenari Time Out)
• 21.40h - Joana Serrat (Amfiteatre Damm)
• 22.50h - El Petit de Cal Eril (Escenari Time Out)
• 00.00h - Ramon Mirabet (Amfiteatre Damm)
• 01.20h - Blaumut (Amfiteatre Damm)

 

Els concerts se celebraran en dos escenaris diferents. Un estarà ubicat, especialment per a l’ocasió, als jardins Mònaco, mentre que l’altre escenari serà l’Auditori a l’aire lliure amb el que compta la Finca. El festival obrirà portes a les 20h i finalitzarà a les 03h.

Blaumut
Blaumut arriba al Sons Solers després de rebre el Premi Enderrock com a Millor Artista 2015. La banda, que es va presentar en societat amb “El Turista” (2012), ha aconseguit passar a formar part de de l’inconscient musical del públic gràcies a l’èxit de cançons com 'Bicicletes' o 'Pa amb oli i sal'. “El primer arbre del bosc” (2015), el nou treball de Blaumut, és una visió més madura i profunda que ens convida a fer un intens viatge interior ple d’emocions.

Ramon Mirabet
Ramón Mirabet ha aparegut amb força a l’escena musical del país. La seva veu trencada, amb uns matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i emocions, el converteixen en un cantant cridat a ser una de les referències musicals del nostre temps. Mirabet ha begut tant de les fonts jazzístiques d’un trombonista reputat com el seu pare i de la tradició folk americana de la seva mare amb referents com Bob Dylan, Joan Baez o Janis Joplin.

Joana Serrat
Joana Serrat ja té quatre discos a l'esquena, però va ser el lluminós indie-folk que traça el fil conductor de 'Dear Great Canyon' (2014) el que va enamorar a la crítica rebent nombrosos reconeixements com el guardó al Millor Àlbum Nacional de l'Any dels Premios Pop-Eye i el Premi de la Crítica al Millor Àlbum Català de l'Any en Altres Llengües (2014) d’Enderrock. Serrat arriba al Sons solers amb el seu darrer disc “Cross The Verge” (2016), un treball que la situa a l’avantguarda d’un so que ha sabut convertir en propi a base de personalitat.

Núria Graham
Durant aquest darrer any, Núria Graham ha passat de ser una veu de prometedora a una realitat incontestable. El seu disc de debut “Bird Eyes” la va fer girar per tota Espanya i gran part d’Europa, però amb la publicació aquest 2016 de “In The Caves” s’ha consolidat amb un so més immediat i fresc. El seu pop sòlid transita en un reguitzell de temes impecables i moderns, evocadors com paisatges que vols escoltar una i altra vegada. Addictiu, inconfusible i genuí!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!