Agenda del Penedès

Fires i festes

Fires de Maig 2016

Vilafranca del Penedès | Recinte firal | 20-05-2016 fins 22-05-2016

Fires de Maig 2016

Programa de les Fires de Maig 2016

El pregó de les Fires de Maig tindrà lloc el divendres dia 20 de maig, a les 10h, amb els germans Sergi i Xavier Torres, xefs del restaurant Dos Cielos amb estrella Michelin. L’acte es farà a l’Auditori Municipal i cal inscripció prèvia a promocioeconomica@vilafranca.cat. Acte seguit, es desplaçaran al recinte firal per a la inauguració oficial de les Fires, acompanyant l’alcalde Pere Regull. Aquest canvi en el format del pregó és una de les novetats d’aquest any, destacades pel regidor J. Manel Montfort, que ha parlat també del nou concepte del programa de Fires i la nova identificació de zones al recinte firal, la gimcana ‘Troba l’emoticona’ per incentivar la visita a tots els espais, o els nous premis de la Nit de l’Expositor en reconeixement de l’ús de les xarxes socials per part dels expositors. Montfort ha destacat l’increment d’expositors respecte la darrera edició, amb un 30% d’expositors nous.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!