Altres

EVA, Festival en Veu Alta

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 10-06-2016 fins 19-06-2016

EVA, Festival en Veu Alta

L’EVA Penedès 2016 comença amb força el divendres 10 de juny amb el concert inaugural a càrrec de la Cobla Catalana dels Sons Essencials (CCSE) que presentarà el seu darrer disc l’Aloja! Una combinació de vents de la cobla mesclats amb percussions ètniques, guitarra i veu que oferiran plats d'ineludible mediterraneïtat, amb força i arrelament a la terra.

Per a públic adult, el Festival ofereix l’espectacle Ca la Gost, un proposta de cant, il·luminació i narració, protagonitzat per Anna Subirana, Sílvia Kuchinow i Jordina Biosca que han volgut retre homenatge a la desapareguda Mercè Gost, artista i referent a Catalunya del teatre d’ombres.

Torna per segon any amb força Les entranyes de l’EVA, espai destinat a explicar històries vitals i verídiques, per part dels seus propis protagonistes. Enguany compte amb l’escriptor Marius Serra  amb Quiet, una narració sobre la convivència i la vida al costat del seu fill, en Llullu, que va néixer amb paràlisi cerebral i que va morir ara just fa set anys.

En motiu dels 100 anys del naixement de Roald Dalh, l’actriu i narradora Mònica Torra presentarà Fes-li el salt amb Roald Dahl, una selecció d'alguns dels millors contes de l’escriptor gal·lès amb històries apassionants sorprenents, àcides, macabres i plenes d'humor negre. En motiu de l’adhesió al 700 aniversari del Ramon Llull, l’EVA ha inclòs en el programa l’espectacle Ramón Llull, l’amor foll del Grup LAI.

Dins l’espai Per viure el cementiri no cal morir-se l’EVA 2016 descobreix enguany el Cementiri de Sant Sadurní d’Anoia, amb dues hores de petits espectacles carregats de delicadesa i provocació.

Pels més petits, i per la família en general, l’EVA ofereix múltiples propostes com el Carro de contes de la Diana Kerbelis, els matinals de dibuix domèstic En veu baixa, el recull d’històries agosarades i sorprenents de Joan Amades, en boca de Jordina Biosca, o bé una Carretada de contes de La Guilla Teatre.

En aquesta edició, l’EVA vol destacar més que mai, les lectures en veu alta dins les arts escèniques i com a eina social de voluntariat. És per això que enguany el Curs de lectures En Veu Alta, EVA354, compta amb l’actor Martí Pereferrer i l’actriu Mia Esteve que ens ensenyaran com aprendre i millorar la lectura mentre un es sent i és escoltat. Aquesta formació va de la mà del voluntariat EVA354.  El 2014 es va presentar el Projecte Lectures, un servei de Voluntariat Lector que ja fa un parell d’anys que s’està estenent pel Penedès

Clourà el Festival l’espectacle Ausencias presentat per les actrius Anna Güell i Daniela Feixas una història d’una oportunitat perduda, basada en el llibre Con Àgata en Estambul, de Cristina Fernández

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!