Fires i festes

Festa Major de Sant Pere a Ribes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 22-06-2016 fins 03-07-2016

Festa Major de Sant Pere a Ribes

PROGRAMA

La Festa Major d’estiu de Ribes, Sant Pere, comença a desplegar aquests dies algunes de les primeres activitats que són la prèvia a la presentació del programa que es farà el dimecres, 22 de juny, a tocar de la revetlla de Sant Joan. L’acte de presentació, que tindrà lloc a partir de les 19h a la sala polivalent de la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, comptarà amb l’autora de la separata, Clàudia Raventós, que ha titulat el seu treball “Ribes com a plató de cinema” i també amb la presència de la responsable de la portada, Rosanna Espachs.

Aquesta serà una de les primeres propostes destacades del programa juntament amb la celebració de la revetlla de Sant Joan per part de diferents entitats del municipi el dijous, 23 de juny, al vespre. Aquell dia, a les 21h, el Ger ha preparat un sopar amb música en directe, crema de la foguera, coca i cava davant la seva seu social que comptarà, a partir de les 00h, amb un concert al Palmerar amb Marcel Marimon i música DJ fins que surti el sol.

Per la seva banda, els Xulius, durà a terme la seva revetlla també amb foguera, música, coca i cava per a tothom al davant de l’entitat a partir de les 21.30h. Per participar-hi cadascú ha de portar el seu sopar. Les inscripcions es poden fer a la Merceria Maria Àngels fins al 20 de juny. Igualment, el Casal de Ribes ha preparat un sopar i ball per a la revetlla a partir de les 21.30h. El preu és de 20 euros, tot i que també es pot optar només pel ball amb coca i cava per 4 euros.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!