Agenda del Penedès

Fires i festes

IV Xarel·lada al Penedès Marítim

Cunit | Diferents indrets | 25-06-2016

IV Xarel·lada al Penedès Marítim

Programa
Les activitats d'aquesta IV Festa del Xarel·lo començaran amb la Conferència - col·loqui 'La història del Xarel·lo', a partir de les 10.30h, a càrrec de l'arqueòleg Dani López i de Gerard Jané, del Celler Jané Ventura. Enguany, una de les novetats és la ubicació d'aquesta Conferència que es celebrarà a Casa Marquès (C Joan XXIII, 1)

Dani López és llicenciat en Història Antiga per la Universitat de Barcelona. Arqueòleg professional especialitzat en estudis paleocarpològics dintre de la disciplina de l'arqueobotànica. Des del 2005 ve participant com a codirector en el jaciment protohistòric de la Font de la Canya a Avinyonet del Penedès, lloc on s'han localitzat les llavors de raïm més antigues, segle VII a C, mai trobades fins ara a Catalunya. )

En acabar, sobre les 12.00h, es farà una sortida en bus per a conèixer les vinyes de Cunit que produeixen vi amb raïm de la varietat xarel·lo i el jaciment iber del Fondo del Roig.

A les 13h tindrà lloc el Tast amb Xarel·lo, al 'xiringuito' del restaurant L'Arrosseria pels assistents a la ponència. Cal inscripció prèvia a turisme@cunit.cat.

I ja per la tarda, a partir de les 19h i fins les 23h, es podrà visitar la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats pel Dj Andreu (21h a 23h) i tast de tapes dels restauradors participants.

Preu del tiquet: 12€, que inclou 3 copes de vi + 2 tapes + postre + copa de regal. Tiquets anticipats a L'Arrosseria, Passeig Marítim, 57. Tel 977 160 291 info@larrosseria.com

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!