Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Sol i fa plou

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 13-11-2016

Sol i fa plou

Idea original: Jordi Saban
Direcció: Toti Toronell
Intèrpret: Jordi Saban
Companyia: Sabanni

En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta, però, aquest circ es va veure obligat a plegar.
Tot i així, el nostre amic, que sap fer poca cosa més que el pallasso, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris.

Entrada general: 5 euros
Entrada amb descompte: 4 euros (estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de la Vanguardia, membres de l'Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic)
Entrada gratuïta (menors de 3 anys)

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Sant Jordi, 9 -13
  • 12 hores

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!