Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Simfonia de les Pedres i el Vent. Homenatge a Sangtraït

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 19-11-2016

Simfonia de les Pedres i el Vent. Homenatge a Sangtraït


Quim Mandado (veu i baix), Martín Rodríguez (bateria) i Joan Cardoner (guitarra).
Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE): Carles Coll i Costa (director), Naeon Kim (concertino), Nacho Lezcano (violí 1r), Cecília Burguera (violí 1r), Natalia Klymyshyn (violí 1r), David Sanmartí (cap de violí 2n), Tamara Caño (violí 2n), Sergi Ruíz (violí 2n), Queralt Garcia (cap de violoncel), Carles Coll Bardés (violoncel), Tigran Yeritsyan (cap de viola), Mónica Cruzata (viola), Dmitry Yaroslavtsev (contrabaix).

De la unió de Quim Manadado amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i el grup de heavy metal “Los Guardians del Pont”, ha sorgit La Simfonia de les Pedres i el Vent, un espectacle únic i ple d’emocions, on es fa un repàs als himnes més coneguts de Sangtraït (El vol de l’home ocell, Els senyors de les pedres, La reina del gel, Somnis entre boires, etc,.), deixant espai per la força de les guitarres elèctriques i la delicadesa de les cordes dels violins.

Entrada general: 17 euros
Entrada amb descompte: 13 euros (estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de la Vanguardia, membres de l'Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic)

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Sant Jordi, 9 -13
  • 22 h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!