Teatre, dansa i arts escèniques

MOM (Les saisons du corps)

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 21-10-2016

MOM (Les saisons du corps)

MOM sorgeix de les ganes d’explorar junts les fronteres entre el teatre i la dansa, la paraula i el moviment, la coreografia i la dramatúrgia, la realitat i la ficció, usant la dansa contemporània com a mitjà generador de significats i emocions en un diàleg directe amb el públic.

MOM recorre diferents compartiments del cos i de l’esperit per obrir les finestres de determinades experiències vitals que tots compartim; un accident infantil, la presència de la neu, el pas i la ferida del temps, l’aire de la primavera en una pell que es sent enamorada, la consciència del cos que envelleix, la tardor i els records, la relació amb l’altre, la teva pròpia individualitat, el batec de l’estiu..

MOM és una celebració del cos humà, una història d’amor, narrada a través dels cossos de dos ballarins vilanovins amb una àmplia trajectòria professional, que retornen a l’escenari per oferir-nos aquest viatge.


Aquesta producció s’emmarca en el Programa de Suport a la creació.

FITXA ARTÍSTICA
CREACIÓ / DIRECCIÓ: Montse Obrador i Salvador Cuéllar
INTÈRPRETS: Thérèse Lorenzo i Lluís Pascual
PRODUCCIÓ: MAGRET produccions
IL•LUMINACIÓ: Oriol Ibáñez
VESTUARI: Esther Chércoles

 

ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Després de la funció: Trobada amb la COMPANYIA
Coneixerem el procés creatiu de l'obra de la mà dels creadors i intèrprets.


Durada: 60'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!