Música, concerts, balls

Copa Lotus i Pares, en concert

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 22-10-2016

Copa Lotus i Pares, en concert

PARES. El projecte inicial del vilanoví David Espinola va transitar de forma natural cap a un projecte de grup, al qual s’hi van incorporar d’altres coneguts de l’òrbita del músic, antics companys de viatge i habituals de l’escena a casa nostre com Danny R. del Moral (Suite Momo) al baix, Jordi Contreras (The Bongo Experience) als teclats i Lluis Vidal i Marc Grau Jr (Los Rotos), Bateria i Guitarra respectivament.
Pares es defineixen com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, a vegades intimista i a vegades atacant amb voracitat riffs i juganeres harmonies vocals. I ens presenten el seu últim disc De sota els pins.

COPA LOTUS. La banda vilanovina presenta el seu últim àlbum Batxillerat nocturn. Aquest disc,  enregistrat pel productor Paco Loco a cavall entre el Penedès i el Puerto de Santa María (Cadis), segons el grup, suposa un canvi sonor i estilístic en la seva carrera. Copa Lotus es presenten més elèctrics que mai sense renunciar a les arrels americanes però abraçant-se de ple al rock alternatiu. Un concert acurat on la banda, acompanyada de  músics complementaris i col•laboracions especials, es vestirà de llarg per oferir un espectacle únic i irrepetible aprofitant que juguen a casa.


FITXA ARTÍSTICA:

-COPA LOTUS
Marc Bala, veu i guitarra
Vidal soler, veu i guitarra
Xavier Yerga, contrabaix i veus
Marc Benaiges, bateria

-PARES (De sota els pins)
David Espinola, veu i guitarra
Danny R. Del Moral, baix
Jordi Contreras, teclats
Lluis Vidal, bateria
Marc Grau, guitarra


Concert fora de l'abonament i exclòs de descomptes

Durada: 2h amb mitja part

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!