Música, concerts, balls

Orquestra UNESCO Barcelona dirigida per Gonçal Comellas

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 13-11-2016

Orquestra UNESCO Barcelona dirigida per Gonçal Comellas

20È CONCERT DEL CICLE “MUSICA CONTRA LA POBRESA INFANTIL"

W.A.MOZART:  Concert per a clarinet i Simfonia concertant

L’Orquestra UNESCO Barcelona dirigida per Gonçal Comellas, presenta un interessantíssim programa Mozart amb dues de les seves obres concertants més representatives: el concert per a clarinet i orquestra  i la simfonia concertant.
Ambdues obres estan envoltades pel joc de contrastos entre  llums i ombres tan característics en la música del geni de Salzburg on, juntament amb la seva profunda comprensió de la naturalesa humana, presenta una música d’una extraordinària bellesa que Bruno Walter definia com “l’alegria que fa plorar”.
Aquest concert promogut per Fundació Música Solidària i amb el suport de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, forma part del cicle  “Música contra la pobresa infantil” que al llarg de 2016 presentem per tot Catalunya en benefici de les Càritas diocesanes catalanes.
Els beneficis de la venda de les entrades es destinaran a projectes i serveis del programa de família i infància de Càritas, en aquest cas en benefici de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. Ajuda’ns a ajudar.


FITXA ARTÍSTICA:

Orquestra UNESCO Barcelona
Gonçal Comellas, Direcció

Bartolomé Genestar, Clarinet
Victoria Fernández: Violí
Albert Coronado:  Viola


Concert fora de l'abonament i exclòs de descomptes


Organitza:
Fundació Música Solidaria 
CIF G66601634  

Activitat exempta d’IVA  Art. 20 u 14C.  Fundació Música Solidaria  CIF G66601634  Num. d’inscripció 2926. Fundació benèfica de tipus cultural

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!