Agenda del Penedès

Activitats esportives

X Cursa Solidària País del Cava

Vilafranca del Penedès | Rambla Nostra Senyora | 30-10-2016

X Cursa Solidària País del Cava

Sortida: Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès – 10’00 h.

Arribada: Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia.

Distància i recorregut: El trajecte té una distància de 13’4 km i va de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d’Anoia per les carreteres C-15 i C-243. Es pot participar corrent o caminant. El trànsit estarà tallat durant la cursa i es dona un temps màxim de tres (3) hores per finalitzar la cursa. Els quilòmetres estaran degudament senyalitzats.

Pitrals: s’entregaran el divendres 28 a l’Oficina de Turisme de Sant Sadurni d’Anoia (CIC Fassina), el dissabte 29 d’octubre a l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès (Km0 EnoturismePenedès), i el mateix diumenge 30 d’octubre a partir de les 08’00h a la sortida de la cursa. El xip pel cronometratge va adossat al pitral i es d’un sol ús, no s’ha de retornar; per això, el pitral ha d’estar ben visible. El canvi de pitral suposa la desqualificació. Queda totalment prohibit entrar al recinte d’arribada sense pitral.

La cursa podrà ser suspesa o modificada per inclemències   meteorològiques o qualsevol altra incidència, si així ho determina el director de cursa.

Els únics vehicles que podran seguir la cursa seran els expressament autoritzats per l’organització.

Aquesta cursa es regeix pel reglament oficial de la comissió de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!