Música, concerts, balls

43è aniversari de la mort de Pau Casals

El Vendrell | Museu Pau Casals | 22-10-2016 fins 23-10-2016

43è aniversari de la mort de Pau Casals

El proper dia 21 d’octubre, es commemora el 43è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes durant el cap de setmana següent.

Així, el dissabte dia 22 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 23 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

A més a més, i coincidint també amb l’Any Granados que se celebra aquest 2016, el Museu Pau Casals ha programat una activitat pensada en aquesta ocasió, per als més petits de la casa: el concert familiar “Granados i l’espurna de la felicitat”.

L’actriu Clara del Ruste i l’actor i pianista Emili Brugalla els faran descobrir la vida i la música de Granados, des de l’aprenentatge del seu instrument fins a convertir-se en un virtuós, passant pels concerts, els viatges, les composicions, els amics... el concert vol fer viatjar els espectadors al món de la infància per entendre el món dels adults amb contes, música, gestos, paraules senzilles amb clau de clown, amb el nas vermell… amb l’objectiu d’encomanarar-los l’energia d’infant, l’espurna de la felicitat. 

El concert familiar tindrà lloc a l’Auditori Pau Casals (just davant del museu) i té un cost de 3€ (adults i nens) Les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al 977.684276 o bé enviant un c/e a museu@paucasals.org. Les entrades s’hauran de passar a recollir pel museu una mica abans de començar l’espectacle.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!