Agenda del Penedès

Activitats esportives

III Cursa solidària “Activa’t en família” contra l’obesitat infantil

Vilafranca del Penedès | Complex Aquàtic de Vilafranca | 22-10-2016

III Cursa solidària “Activa’t en família” contra l’obesitat infantil

Es tracta d'una cursa de 5 quilòmetres en la categoria d'adult i que enllaça, un cop arriben aquests participants, amb un segon recorregut infantil (amb distàncies segons categoria d'edat).

Un cop arribades les curses infantils per categories, es farà la darrera fase de la cursa amb l'adult i l'infant, amb un recorregut de 400 metres, agafats de la mà i se sumaran tots els temps (5km adult, cursa infant segons categoria i 400m finals).

Tots els participants rebran obsequis i es farà un reconeixement als primers, segons i tercers classificats. També es podrà gaudir d'una jornada de portes obertes al Complex amb tots els serveis que el centre ofereix a les famílies.

Les inscripcions es podran fer presencialment a la botiga Espai Running, així com al Complex Aquàtic o mitjançant  el web www.complexaquatic.com i a https://www.runedia.com/cursa/201632765/iii-cursa-solidaria-activat-en-familia/2016/ fins el proper 21 d’octubre.

El preu de la inscripció, 100% per a l'Obra Social, és de 6€ adults i 3,5€ infants (fins als 14 anys).

El recorregut serà pla, per la zona esportiva i amb sortida i arribada propera al Complex Aquàtic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!