Agenda del Penedès

Altres

Tornen els Miquelets a Cunit

Cunit | plaça de la Vila | 29-10-2016

Tornen els Miquelets a Cunit

L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, conjuntament amb el grup d’estudis locals Delmacio de Conito han organitzat aquesta jornada recreativa que començarà amb la desfilada des de la Plaça de la Vila, seguirà una aturada a la Plaça Catalunya on es llegirà el Ban de 24 de juliol de 1713 dels Consellers de la Generalitat que acabarà amb unes salves d’honor i, tot seguit, reprendrà la desfilada fins a la Plaça de la Vila.

A continuació, a l’Ajuntament de Cunit es celebrarà la conferència “La Guerra de Successió a Catalunya”, a càrrec de l’historiador català i catedràtic de la Universitat de Barcelona, Francesc Xavier Hernández Cardona.

Com a punt final de la jornada a la Plaça de la Vila, es farà una ofrena floral a la placa commemorativa de l’11 de setembre, monument en honor als 3 cunitencs mariners que van participar en la Guerra de Successió.

En acabar, els assistents a l’acte podran degustar cava de la DO Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • plaça de la Vila
  • plaça de la Vila
  • 11 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!