Agenda del Penedès

Altres

Dia Mundial del Càncer de Mama a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 19-10-2016 fins 22-10-2016

Dia Mundial del Càncer de Mama a Vilanova

Aquest dimecres 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama. I a Vilanova i la Geltrú s'organitzen diversos actes al voltant del càncer.

Com ja és habitual des de fa alguns anys, la Junta Local de l'AECC Catalunya Contra el Càncer il·luminarà la façana de l'Ajuntament de color rosa, des de les set de la tarda fins a dos quarts de deu aquest mateix dimecres.
La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, presidirà un acte que consistirà en la lectura del poema “Vida”, de Luz Cassino, a càrrec de Txell Sastre. Després de l'encesa de la façana de l'Ajuntament hi haurà l'actuació d'un grup de ball en línia sota la direcció de Maribel Díaz.

D'altra banda, tant l'AECC (Associació espanyola contra el càncer) com l'associació Marinada tindran unes taules d'informació sobre les seves activitats i serveis a la plaça de la Vila des de les 5 de la tarda, amb l'objectiu de donar suport a les persones afectades, promoure la detecció precoç i captar fons per la lluita contra el càncer de mama.

A més, dissabte 22 també hi haurà parades informatives per a tota la ciutadania que s'hi vulgui atansar. La de l'AECC estarà durant la tarda de dissabte a la rambla Principal, davant del CAP Jaume I. I la de l'associació Marinada estarà de 10 a 20 h a la rambla Principal davant el BBVA.

Finalment, i encara en relació amb el càncer, aquesta setmana hi ha un altre acte. Es tracta d'una xerrada oberta al públic i gratuïta titulada “Beneficis de deixar de fumar”. L'organitza ASLAGA (Associació de Laringectomitzats del Garraf) per dimecres, dia 19, a les 18 h al centre cívic de Mar. La xerrada anirà a càrrec del farmacèutic Martí Genís.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!