Altres

Sitges, contra el Càncer de Mama

Sitges | Diferents indrets | 22-10-2016

Sitges commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Per conscienciar la població sobre la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama i guanyar la lluita contra la malaltia que anualment afecta més de 5.300 dones a Catalunya, s’organitzen diferents actes arreu del país. A Sitges, l’Ajuntament i l’AECC, han preparat una jornada dissabte 22 d’octubre en la que, entre altres, es podrà veure de nou la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla il·luminada de rosa.

El programa començarà a dos quarts de sis de la tarda amb un concert benèfic al Cap de la Vila de la mà de Sweet & Soul i Sweet & Soul Kids. A les vuit del vespre tindrà lloc l’acte oficial, al Saló de Plens de l’Ajuntament, en el que intervindrà el regidor de Salut Pública, Jordi Mas, i la presidenta de la AECC junta de Sitges, Carmen Guasch. Tot seguit es penjarà una pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament. A continuació s’enlairaran globus al Baluard i s’il·luminarà l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de color rosa fins a les dotze de la nit.

Paral·lelament, els comerços de la vila s’han adherit a la commemoració i han decorat els seus aparadors amb motius relacionats amb la lluita contra la malaltia.

Actualment el càncer de mama és el tumor més diagnosticat en les dones. El número de casos està estabilitzat i no ha augmentat en els darrers anys. Tractaments psicològics i les comunitats d'ajuda aporten a les pacients una millora de la qualitat de vida.

PROGRAMA

17:30h Concert benèfic, al Cap de la Vila, amb Sweet & Soul i Sweet & Soul Kids

20:00h Acte oficial al Saló de Plens de l'Ajuntament i descobriment de la pancarta commemorativa. L’acte comptarà amb la presència del regidor Jordi Mas i la presidenta de la AECC junta de Sitges, Carmen Guasch.

A continuació, il·luminació especial de l'església i llançament de globus a la Plaça del Baluard.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Diferents indrets
  • 17:30

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!