Agenda del Penedès

Altres

Jornada per als Pressupostos Participatius de Canyelles

Canyelles | Espai de la Gent Gran | 22-10-2016

Jornada per als Pressupostos Participatius de Canyelles

Segons l’Alcaldessa Huguet, “els ciutadans i les ciutadanes tenen l'oportunitat d'expressar quines són les prioritats en què s'invertiran els seus impostos. Això suposa fer transparent la gestió i generar un procés de democràcia participativa que acostarà la gestió municipal als interessos i necessitats reals dels nostres conciutadans” Per això, aquest dissabte els ciutadans de canyelles tenen l’oportunitat de participar i realitzar un pressupost orientat a les seves demandes. Rosa Huguet ha destacat que “aquest projecte de participació ciutadana suposa generar una nova forma de responsabilitat ciutadana a través de l'obertura de les decisions i de la informació pública. Processos que impliquen el reconeixent d'una ciutadania activa i ens encaminen cap a un model de governança oberta del nostre municipi.” En aquest sentit, es demana la implicació de tots els veïns i veïnes i se’ls convida a prioritzar entre diversos projectes, com són el Pavelló Municipal, el Centre de Dia, els Horts Urbans, així com un projecte obert a les propostes de tothom. La sessió de participació es realitzarà el pròxim dissabte 22 d'octubre, al Casal de la Gent Gran, a les 19h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!