Agenda del Penedès

Fires i festes

Setena edició de la Funifira de Gelida

Gelida | Pavelló Poliesportiu | 11-11-2016 fins 13-11-2016

Setena edició de la Funifira de Gelida

Durant tot el cap de setmana es duran a terme multitud de propostes per a tots els gustos: En aquesta nova edició, podreu gaudir de l’exposició dels 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell. També podreu descobrir l’origen del Funicular, història i evolució a través d’imatges històriques que s’exposaran al Centre d’Interpretació del Funicular de Gelida. Hi haurà també, entre d’altres activitats, un trenet tripulat solidari, es podran veure maquetes ferroviàries i navals, exhibicions d'aeromodelisme; es podran fer tallers; participar en campionats de slot digital; fer un tast a l’espai gastronòmic; una visita guiada al castell; realitzar una ruta modernista i enoturística per Gelida. Aquestes són només algunes de les propostes que s'han programat per aquests dies.

Dissortadament, per motius tècnics, el Funicular no estarà en funcionament enguany. Un fet destacat per tot el que representa per Gelida, però que en cap cas desvirtua el contingut de la Funifira ni posa en risc la continuïtat d’aquest element emblemàtic de Gelida. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Gelida
  • Pavelló Poliesportiu
  • Diferents horaris

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!