Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de Nadal de Cunit

Cunit | Nucli Antic | 09-12-2016 fins 10-12-2016

Fira de Nadal de Cunit

Aquesta és la programació que els visitants es podran trobar a la Fira de Nadal de Cunit 2016.

Divendres començarà l'edició d'enguany de la Fira de Nadal de Cunit. Serà a les 17h amb una Xocolatada a càrrec de la Penya Motera Paký Payá, a l'escenari central de la Pl Santiago Rusiñol, amb la col·laboració del Forn i Pastisseria Casas, Pastisseria Granier i els supermercats ALDI i Bon Preu.

A 2/4 de 6 de la tarda, l'Escola Els Cossetans de Cunit oferirà Nadales al carrer i també un taller de 'Pintacares' a la mateixa Pl Santiago Rusiñol. Tot seguit, a 2/4 de 7 per la Fira hi haurà animació nadalenca i un espectacle amb conte de Nadal.

Com a cloenda del primer dia de Fira, els Coros de Cunit 'Sueño andaluz' y 'Brisa y Solera' oferiran una cantada de 'Villancicos rocieros' a l'escenari de la Pl Santiago Rusiñol.

Dissabte 10, a les 12 del migdia, l'Associació Protectora d'Animals 'Casa Amiga Baix Penedès' ha organitzat una Gran Desfilada de Gossos. A la mateixa hora, en diferents punts de la Fira, hi haurà un taller infantil de 'Pintacares nadalenques'. A la 1 serà el torn dels Coros 'Pasión Flamenca' y 'Alegría del Sur' de Cunit que oferiran una cantada de 'Villancicos rocieros'.

Ja per la tarda, a partir de les 4, l'Escola de Dansa Le Studio, oferirà un Festival de Nadal a l'escenari de la Pl Santiago Rusiñol. I a les 5 abans de fer-se fosc, els Joves Diables de Cunit recorreran els carrers de la Fira amb una Batukada. A les 6 de la tarda, hi haurà una exhibició a càrrec de 'Fitness Jenny Zumba' i a la mateixa hora pels carrers de la Fira els més menuts podran apropar-se als personatges de la 'Patrulla Canina'.

Una de les novetats d'enguany és el Concurs de fotografia especial d'INSTACUNIT que premiarà amb una panera (gentilesa de l'ACEC)  a les dues fotografies seleccionades que hagin estat captades durant el transcurs de la Fira de Nadal i publicades a Facebook, Twitter o Instagram etiquetades amb el hashtag #firadenadalcunit16 Les imatges han de ser de temàtica nadalenca, i no poden ser d'edicions anteriors.

Lloc i adreça de l'acte

  • Cunit
  • Nucli Antic
  • Diferents horaris

Informació de contacte

  • Organitza: Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!