Agenda del Penedès

Fires i festes

805a Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

L'Arboç | Diferents indrets | 09-12-2016 fins 11-12-2016

805a Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

El recinte firal de l’Arboç estrenarà enllumenat i decoració nadalenca i s’han preparat a la rambla Gener i al Parc de Santa Llúcia zones d’activitats infantils. La rambla Gener acollirà tallers, contacontes, exhibicions i moltes sorpreses. Per la seva banda, al parc de Santa Llúcia els infants arbocencs hi trobaran la granja, inflables i podran també fer petites passejades amb poni o contemplar les exhibicions canines de Recerca i Rescat. A la plaça de la Vila tots els nens i nenes podran visitar la carpa del Pare Noel.
El Mercat de Nadal, l’animació de carrer i moltes altres activitats per a totes les edats acabaran de configurar la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. Tothom qui ho desitgi pot consultar el programa d’actes a l’adreça www.arbocenc.cat a partir del dimecres 30 de novembre.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Diferents indrets
  • plaça de la Badalota
  • Diferents horaris

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!